Στ. Σαββίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Κλείνουμε, φέτος, 20 χρόνια στη Βιομηχανία Παρασκευής Παραδοσιακής Σαλάτας


Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην παραγωγή παραδοσιακής σαλάτας και την εμπορία τροφίμων. Με έδρα την πανέμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και με κύριο γνώμονα το τρίπτυχο "ΓΕΥΣΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ", όλα αυτά τα χρόνια παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα μοναδικά, κατακτώντας πρώτη θέση στον Νομό Έβρου και μία δυναμική στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

H εταιρία ιδρύθηκε το 1988 από τον Παναγιώτη Σαββίδη, ο οποίος με την 45ετή εμπειρία του στο χώρο των τροφίμων, μεταμόρφωσε μια οικογενειακού τύπου εμπορική επιχείρηση σε μια πιστοποιημένη με ISO 22000 βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακής σαλάτας με παρουσία σε 10 νομούς, διατηρώντας τις αξίες, την ποιότητα και την γεύση της παραδοσιακής σπιτικής σαλάτας.

Το 2011 αναλαμβάνει την εταιρία ο Στέλιος Σαββίδης και προβαίνει στην ανανέωση του εξοπλισμού και την βελτιστοποίηση των προϊόντων. Επίσης διευρύνεται η γκάμα των προϊόντων της στο εμπορικό κομμάτι, με την αντιπροσωπεία γνωστών "ονομάτων" στον χώρο των τροφίμων όπως τα αλλαντικά “NIKAS” και “ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ”, τα αρτοσκευάσματα “SELECT”, τα κρεατοσκευάσματα “STOHOS” και τις πατάτες “LUTOSA”.

Ταυτόχρονα δημιουργείται μία πλήρης γκάμα κατεψυγμένων κοτοσκευασμάτων με το brand name «PIC NIC CHICKEN». Επίσης, το 2011 διαχωρίζονται οι 18 διαφορετικές γεύσεις παραδοσιακής σαλάτας στις σειρές «Classic», «Special» & «Gourmet» και λανσάρονται στην αγορά 5 νέα προϊόντα: σως BBQ, σως Pepper, σως Μουστάρδας, σως Γιαούρτι και σως Τυριού.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ο στόλος των οχημάτων μας και το έμπειρο εργατικό δυναμικό συνθέτουν ένα σύνολο ικανό να εξυπηρετήσει και να ευχαριστήσει γευστικά ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!