Στ. Σαββίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.


Η εταιρεία «Pic Nic» δραστηριοποιείται από το 1996 στην παραγωγή παραδοσιακής σαλάτας  και στην εμπορία τροφίμων. Με κύριο γνώμονα το τρίπτυχο "Γεύση - Ποιότητα - Παράδοση", και έδρα την Αλεξανδρούπολη, η Pic Nic παρέχει, ανελλιπώς και αδιάκοπα, στους καταναλωτές της μοναδικά προϊόντα με αποτέλεσμα την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Νομό Έβρου με μια δυναμική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 από τον Παναγιώτη Σαββίδη, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των τροφίμων, κατάφερε να «μεταμορφώσει» μια οικογενειακού τύπου επιχείρηση σε μια πιστοποιημένη με ISO 22000 βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακής σαλάτας. Η Pic Nic δίνει το παρών σε δέκα νομούς καταφέρνωντας ταυτόχρονα να διατηρήσει τις αξίες, την ποιότητα καθώς και την γεύση της παραδοσιακής σπιτικής σαλάτας.

Το 2011 ο Στέλιος Σαββίδης αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της επιχείρησης. Από το ξεκίνημά του, καταφέρνει να υλοποιήσει τους πρωταρχικούς στόχους του, να αναβαθμίσει την επιχείρηση με την ανανέωση του εξοπλισμού και την βελτιστοποίηση των προϊόντων. Ταυτόχρονα, διευρύνεται η γκάμα των προϊόντων στο εμπορικό σκέλος, με την αντιπροσωπεία γνωστών «ονομάτων» στο χώρο των τροφίμων.Στο ίδιο διάστημα, εισάγεται μια πλήρης ποικιλία κατεψυγμένων κοτοσκευασμάτων με το brand name «PIC NIC CHICKEN». Δημιουργούνται δεκαοχτώ διαφορετικές γεύσεις παραδοσιακής σαλάτας, οι οποίες χωρίζονται στις κατηγορίες «Classic», «Special» και «Gourmet» ενώ προωθούνται στην αγορά νέα προϊόντα όπως σως BBQ, σως pepper, σως μουστάρδας, σως γιαουρτιού και σως τυριού.

Το 2018 αρχίζει η διάθεση μιας νέας σειράς νηστίσιμων σαλατών (ρώσικη, κηπουρού) με βάση τη νηστίσιμη μαγιονέζα. Σήμα κατατεθέν, πλέον, αποτελεί η διάσημη «Κοτοσαλάτα Pic Nic», την οποία και οι καταναλωτές αναζητούν επίμονα.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι αγνή και αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα μας. Η «Pic Nic» αξιοποιώντας τις παραδόσεις μας, με γνώμονα τον σεβασμό προς αυτές, και με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας προσαρμόζει τα προϊόντα της στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Πλήρως αφοσιωμένη στην ποιότητα, η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παραδίδει καθημερινά στους καταναλωτές άρτια, άριστα και νόστιμα προϊόντα από  υλικά υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή και αυθεντική γεύση τους χωρίς συμβιβασμούς.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα τελευταίας  τεχνολογίας, ο στόλος των οχημάτων καθώς και το έμπειρο εργατικό δυναμικό της επιχείρησης συνθέτουν ένα ικανό σύνολο που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και να ευχαριστήσει γευστικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.